Per direct voor 24 uur per week

Ben jij een enthousiaste aanpakker? Ben je toe aan een nieuwe stap en wil jij werken in een organisatie waar jij de ruimte krijgt om je talenten in te zetten en jezelf verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn een werknemerscoöperatie met een team bestaand uit 35 medewerkers en stagiaires. Je krijgt veel verantwoordelijkheid om je eigen werk in te richten zoals jij dat wilt en goede ideeën worden écht gerealiseerd. Tijdens de Algemene Ledenvergadering bepalen we samen de koers van de organisatie.

Wat ga je precies doen?

Als een echte communicatie allrounder ga je aan de slag met het op de kaart zetten van het vrijwilligersplatform Oude IJsselstreek Doet. Je inventariseert door middel van gerichte netwerkactiviteiten (nieuwe) vrijwilligersvacatures bij maatschappelijke organisaties en inwonersinitiatieven en verbindt hen aan (potentiële) vrijwilligers. Je stelt een plan van aanpak op en voert deze uit om het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, familie- en/of vriendengroepen te werven voor de grotere eenmalige vrijwilligersklussen. Je haalt nieuws op bij collega’s, maakt content en houdt daarmee onze sociale mediakanalen up-to-date. Maandelijks zorg je voor externe nieuwsbrieven. Voor de uitvoering van je taken werk je veel samen je collega’s en netwerk- en samenwerkingspartners. Om je activiteiten extra onder de aandacht te brengen organiseer je diverse activiteiten of evenementen. Je zorgt er samen met ons voor dat Sociaal Werk Oude IJsselstreek een leuke en prettige organisatie is om voor en mee te werken!

Wie ben jij?

Je hebt
• Een relevante hbo-opleiding (bijv. communicatie);
• Goede organisatorische en communicatieve en vaardigheden;
• Ervaring met projectmatig werken;
• Affiniteit met het werken met vrijwilligers;
• Kennis van WordPress, Social Media en digitale nieuwsbrieven;
• Vermogen om zelfstandig te werken en tegelijkertijd effectief samen te werken met collega’s;
• Een positieve mindset en een sterk reflecterend vermogen.

Wij bieden:

Werken bij Sociaal Werk Oude IJsselstreek betekent werken in een organisatie met passie, bevlogenheid en professionaliteit. We bieden een salaris dat bij je opleiding en relevante werkervaring hoort, conform de CAO Sociaal Werk. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met een reële kans op verlenging.
Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jasper Nickmann (06 5548 0105). Stuur je motivatie en CV vóór donderdag 7 december 2023 naar solliciteren@sociaalwerk-oij.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagochtend 12 december.