Ontmoetingsinloop
De ontmoetingsinloop is er voor de inwoners van de Oude IJsselstreek. Inwoners van de Oude IJsselstreek kunnen elkaar op verschillende momenten in de week ontmoeten voor een kopje koffie of thee en om deel te nemen aan de activiteiten. Zo ontstaan ontmoetingen en nieuwe contacten. We willen hiermee bereiken dat inwoners zelfstandig en met behoud van regie kunnen blijven wonen in hun eigen wijk of kern.

Voor wie is de ontmoetingsinloop bedoeld?
De ontmoetingsinloop is bedoeld voor alle inwoners in de Oude IJsselstreek die behoefte hebben aan activiteiten die niet alleen gezellig maar ook zinvol zijn.

Gevarieerd programma
Wij bieden een gestructureerd programma met actieve en recreatieve activiteiten gericht op het bevorderen van een gezonde levensstijl en of de zelfredzaamheid. Je kunt deelnemen aan groepsactiviteiten of gezellig binnenlopen voor een kopje koffie of thee. Je kiest zelf waar je zin hebt en wat bij je past, aan de hand van ons activiteitenschema. Het programma wordt aangeboden en ondersteund door onze sociaal werkers. Sociaal Werk werkt samen met andere organisaties, zoals de buurtsportcoaches, de bibliotheek en Amphion.

Kosten
De kosten voor deelname aan de Ontmoetingsinloop zijn € 1,- per keer inclusief koffie en thee. De eerste keer mag je vrijblijvend en gratis komen kijken.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door te bellen met 0315 – 74 57 83 of door een mail te sturen naar info@sociaalwerk-oij.nl.

Ontmoetingsinloop Varsseveld

Kwaksmölle, Doetinchemseweg 48 in Varsseveld.

Ontmoetingsinloop Ulft

De Eendracht (Het Zwarte Plein in Ulft), Speeltuinpad, 7071 AN Ulft

Ontmoetingsinloop Silvolde

Wijkcentrum Lichtenberg aan de Reeënstraat in Silvolde.

Ontmoetingsinloop Terborg

De Huiskamer, Hoofdstraat 39 in Terborg.

mei, 2024

Ga naar de inhoud