3 februari 2022

Samen is Leuker

Ben jij op zoek naar een maatje of gezelschap? Kom dan naar de bijeenkomst van Samen is Leuker die elke maand plaatsvinden in de gemeente Oude IJsselstreek. Want wie samen met anderen activiteiten onderneemt, voelt zich fitter en is minder snel eenzaam!

Tijdens de bijeenkomsten van Samen is Leuker maak je kennis met anderen en kijk je onder leiding van een van onze sociaal werkers samen naar gemeenschappelijke activiteiten die je samen kunt doen; bijvoorbeeld samen winkelen, een kaartclubje oprichten, samen wandelen, fietsen of sporten, samen een terrasje pakken, samen koffiedrinken of samen een spelletje doen. We gaan hierbij echt op zoek naar activiteiten die je met een maatje kunt doen en waar jullie beide plezier aan beleven.

Speciaal voor jongeren van 18 t/m 35 jaar zijn er speciale bijeenkomsten ‘Samen is Leuker Jong’.

Kosten

De bijeenkomsten van ‘Samen is Leuker’ zijn gratis toegankelijk.

Bijeenkomsten in 2022:

19 mei 19.00-21.00 uur: Samen is Leuker Jong; Pakhuus, Molenberg 2 in Silvolde
30 juni: info volgt

Aanmelden

Een opgave vooraf is noodzakelijk. Bij vragen over de bijeenkomst of voor opgave, neem contact op met Sandra Teeuwsen door te bellen naar; 0315 – 74 57 83 of door te mailen naar sandra@sociaalwerk-oij.nl.

Samen is Leuker
In Terborg ontstond na een bijeenkomst van Samen is Leuker een leuk clubje van mensen die elke week samen iets leuks gaan doen.
X