Dag van de Mantelzorg

Dag Mantelzorg

Ieder jaar is het op 10 november de Dag van de Mantelzorg. In het hele land worden op die dag activiteiten georganiseerd voor mantelzorgers. Om hen te bedanken voor de zorg die zij verlenen aan hun partner, kind, ouder(s), broer, zus of een andere naaste. Het thema van dit jaar is:

Held. Dat mag best eens gezegd worden.

Wij vinden mantelzorgers helden. En ja, dat mag best eens gezegd worden. Dus ontvang jij zelf zorg? Of ken je iemand die voor een ander zorgt? Geef diegene eens een extra compliment of een schouderklopje: dat mag natuurlijk altijd, maar op 10 november, de Dag van de Mantelzorg zeker!

Activiteiten voor mantelzorgers

Op de Dag van de Mantelzorg, 10 november 2022, organiseerden wij een aantal leuke activiteiten waarbij mantelzorgers elkaar konden ontmoeten en het mantelzorgcompliment ontvingen.

Mantelzorgcompliment

Ben je niet in de gelegenheid geweest om de activiteiten te bezoeken? Dan kun je het Mantelzorgcompliment tot 15 december 2022 aanvragen. Het mantelzorgcompliment, ook wel mantelzorgwaardering genoemd, is een compliment/waardering vanuit de gemeente voor de inzet van mantelzorgers. Wij sturen het mantelzorgcompliment graag naar je op!
Mantelzorgers uit onze gemeente ontvangen een cadeaubon, dit in plaats van de kerstmarkt die de afgelopen jaren georganiseerd werd. De cadeaubon wordt na 15 december opgestuurd.

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden voor het mantelzorgcompliment t/m 15 december 2022 via het aanmeldformulier hieronder.
Lukt het niet om het formulier online in te vullen? Bel dan naar Sociaal Werk Oude IJsselstreek: 0315 – 74 57 83 en wij vullen het voor jou in.

Mantelzorgcompliment 2022

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Mantelzorgcompliment
Graag houden we je op de hoogte van de activiteiten of workshops rondom mantelzorg. Daarvoor zouden we je gegevens willen opslaan.(Vereist)