Ondanks de lockdown, blijven onze diensten doorgaan. Behoefte aan sociale contacten, praktische hulp, formulierenhulp of buurtbemiddeling? Lees dan snel hieronder verder. Heb je zelf een goed en veilig idee voor inwoners in deze coronatijd? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

  • Behoefte aan sociale contacten? Bel Buse Ünalli op telefoonnummer 06 82 22 78 34. Op dit moment is het Sociale Hoekje gesloten, maar zijn er wel andere manieren voor sociale contacten. Hierbij kan je denken aan videobellen en een online ontmoetingsplek.
  • Heb je acute ondersteuning nodig wegens quarantaine, neem dan contact op met Oude IJsselstreek Doet. Hierbij kan je denken aan iemand die boodschappen voor je haalt of de hond voor je uitlaat. Kijk op www.oudeijsselstreekdoet.nl voor meer informatie. Via deze website coördineren we coronahulp, vraag en aanbod van vrijwilligers en hulpbehoevenden en presenteren wij lokale initiatieven in de gemeente Oude IJsselstreek. 
  • Behoefte aan een (bel)maatje of wil je een (bel)maatje zijn voor iemand? Neem contact op met Sandra Teeuwsen op telefoonnummer 06 83 70 84 11.
  • Heb je een formulier wat je moet invullen, maar begrijp je niet precies hoe het ingevuld moet worden? Bel dan naar: 06 55 46 41 20.
  • Spanningen in jouw buurt doordat je veel moet thuisblijven en lukt het niet om zelf op te lossen? Schakel buurtbemiddeling in. Bel Annet Heersink op telefoonnummer 06 20 26 43 05 voor meer informatie.