adviseur sociale veiligheid

Word jij adviseur sociale veiligheid voor vrijwilligersorganisaties?

Grensoverschrijdend gedrag komt helaas overal voor. Dus ook binnen (sport)verenigingen, buurthuizen of andere vrijwilligersorganisaties in de Oude IJsselstreek.

Op 6 oktober organiseren wij een informatieavond voor geïnteresseerden die vrijwilligersorganisaties willen informeren en activeren om met het thema sociale veiligheid aan de slag te gaan. Als vrijwilliger begeleid jij de vereniging met het implementeren van sociale veiligheid. Je kunt hierbij denken aan advies over het op te stellen beleid, het thema bespreekbaar maken tijdens een ledenavond of door uitleg te geven over grensoverschrijdend gedrag.

Tijdens de informatieavond krijg je meer informatie over wat het werk inhoudt en wat we van elkaar mogen verwachten. Daarnaast maken we afspraken over wat jij nodig hebt (denk aan scholing en/of ondersteuning) om vrijwilligersorganisaties goed en gedegen te kunnen adviseren.

Wil je meer informatie over de het vrijwillig werken als adviseur sociale veiligheid, neem contact op met Jasper Nickmann via jasper@sociaalwerk-oij.nl of door te bellen met 06 55 48 01 05.

Direct opgeven voor de informatieavond kan via ria@sociaalwerk-oij.nl.