Word ambassadeur; Samen Eén tegen eenzaamheid.

Voor iedereen die iets wil bijdragen in de lokale aanpak tegen eenzaamheid!

Wil jij als inwoner, professional, ondernemer, vrijwilliger in gemeente Oude IJsselstreek wat betekenen voor mensen die zich eenzaam voelen? Zie je kansen en wil jij in actie komen? Wellicht heb je al een mooi initiatief om verder uit te dragen en samen in op te trekken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Lokale Coalitie Een tegen eenzaamheid

Iedereen kan te maken krijgen met eenzaamheid, bij zichzelf of een ander. En iedereen kan helpen om er iets tegen te doen. De Lokale Coalitie Samen Een tegen eenzaamheid brengt inwoners, professionals, organisaties én ondernemers bij elkaar om gezamenlijk tot een duurzame en maatschappelijke aanpak te komen om eenzaamheid te verminderen.

Als ambassadeur kun je je stem laten horen en slaan we de handen in een voor een ieder die te maken krijgt met eenzaamheid. Wat wil jij bereiken en wat heb je hiervoor nodig? Door actief samen op te trekken en ervaringen te delen helpen we elkaar verder. De ambassadeurs dragen deze aanpak actief uit binnen hun eigen leef- en/of werkomgeving en brengen ervaringen en kennis mee ‘naar de coalitie’. Er worden leuke bijeenkomsten georganiseerd voor ambassadeurs met aandacht voor o.a. uitwisseling, verdieping en samenwerking.

Kortom, wij zoeken… enthousiaste ambassadeurs die actief bezig willen met het thema eenzaamheid én met verbinding en ontmoeting! Iets voor jou? En wil je graag meer weten over wat het ambassadeurschap inhoudt? Kom langs voor een kop koffie bij Milou, bereikbaar via 06 22 95 09 53 of milou@sociaalwerk-oij.nl