Welkom in ons team Buse Ünalli

Mijn naam is Buse Unalli. Ik ben 22 jaar oud en ik woon in Winterswijk. In september 2019 ben ik begonnen als stagiaire bij de Coöperatie Sociaal Werk Oude IJsselstreek.

In mijn stageperiode heb ik heel veel geleerd van mijn stage zelf, maar ook van mijn stagebegeleidster Sofie Aalderink. Zij is een persoon die veel kennis heeft op dit werkgebied en je echt op weg kan helpen. Dit heeft ze bij mij ook gedaan. Zij heeft mij geholpen onder anderen bij mijn portfolio’s en ze is ook samen met Michael Mulder examinator geweest bij mijn eindexamens. Mijn laatste leerjaar was een raar, maar ook tegelijkertijd een heel leuk jaar. Vanwege het Coronavirus heb ik veel examens niet gelijk kunnen uitvoeren in de praktijk waardoor ik een beetje vertraging ben gaan oplopen. Eerder kon ik al mijn examens op school inleveren, maar door het Coronavirus mocht dit helaas niet meer en heb ik al mijn examens ook nog eens met postzegels moeten versturen.

Door al deze omwegen heb ik toch uiteindelijk mijn doel kunnen behalen met behulp van mijn lieve stagebegeleidster Sofie. Uiteindelijk heb ik mijn diploma in handen kunnen krijgen als Sociaal- maatschappelijk dienstverlener niveau 4 en kan ik nu echt zeggen dat ik een echte Sociaal Werker ben, en dit ook nog eens bij de Coöperatie Sociaal Werk Oude IJsselstreek. Er werd mij een contract aangeboden waar ik natuurlijk super blij mee was!

Ik kan zeggen dat ik heel erg trots ben op mezelf en wat ik allemaal heb bereikt tot nu toe in mijn leven. Ik hou me voornamelijk bezig met de inlopen samen met Sofie iedere dinsdagochtend en vrijdagochtend bij het sociale hoekje in de Mini Manna Ulft. Daarnaast start er binnenkort een nieuw project waar ik ook bij betrokken ben. Ik vind mijn taken super leuk en ik leer er ook nog steeds heel erg veel van. Ik hoop dat ik nog lang mag blijven werken bij de Coöperatie Sociaal Werk Oude IJsselstreek samen met mijn aardige collega’s en mezelf verder mag ontwikkelen. Ik zeg altijd als je echt iets wilt bereiken ga je dromen achterna. Waar een wil is, is een weg …