Vrijwilligerswaardering 2019

Rond 60 vrijwilligers ondersteunen Sociaal Werk Oude IJsselstreek bij de uitvoering van activiteiten en projecten voor inwoners van de gemeente.
Zonder deze vrijwilligers is het niet mogelijk om onze werkzaamheden op een goede manier uit te voeren. Zodoende worden de vrijwilligers 2 x per jaar in het zonnetje gezet, voor en tijdens de zomervakantie en met Kerst. Dit keer in kleine groepjes, actief bij dezelfde activiteit.

De vrijwillige coaches kozen voor voetgolf en een drankje en een hapje bij Golfcentrum ’t Lohr in Voorst. Uitgerekend die avond regende het, waardoor het voetgolf niet doorging. Wel hebben ze binnen genoten van een hapje en een drankje en een gezellig praatje.

De trainers van de Participatieverklaring waren ook te gast bij ’t Lohr voor een gezellig samenzijn met koffie/thee en heerlijke appel-notentaart. Nu was het prachtig weer, zodat ze buiten konden genieten van de prachtige omgeving en een hapje en een drankje

Hierbij wenst Sociaal Werk Oude IJsselstreek al onze vrijwilligers een fijne en zonnige zomervakantie toe en graag tot ziens in september!