4 mei 2017

Vrijwilligersacademie

In de vrijwilligersacademie worden kennis en ervaring van vrijwilligers onderling uitgewisseld. Enerzijds omdat sommige vrijwilligers de behoefte hebben hun praktijk- of theoriekennis te delen met anderen en om ze zo te ondersteunen in hun werk. Anderzijds vragen vrijwilligers ons om bijscholing of informatie om deskundiger te worden op een bepaald gebied, bijvoorbeeld het omgaan met mensen met niet aangeboren hersenletsel. Sociaal Werk Oude IJsselstreek regelt hierbij de locatie, organiseert de training en verbindt de vrijwilligers met elkaar.
Voor vrijwilligers van Stichting Talenten in Verbinding is deelname aan deze bijscholing gratis. Voor overige belangstellenden vragen we een kleine bijdrage voor de onkosten.

Meer weten?

Wil jij je kennis met anderen graag delen, heb je een idee voor bijscholing of wil je meer weten? Neem dan contact op met Annet Heersink of Jasper Nickmann voor meer informatie.

Agenda

 DatumTitelToelichtingAanmelden
x april
16:00 – 18:30
incl. soep & broodjes
Participerende besluitvormingIn deze workshop wordt ingegaan op hoe organisaties gebruik kunnen maken van de aanwezige inzichten in de organisatie. Dit verrijkt het besluit en vergroot de acceptatie.