Vrijwilligers- en Mantelzorgprijs 2019

De gemeente Oude IJsselstreek is trots op inwoners die zich inzetten als vrijwilliger of die als mantelzorger zorgen voor een naaste. Om onze waardering uit te spreken zijn de Vrijwilligers- en Mantelzorgprijs in het leven geroepen. Bij deze prijzen gaat het er niet om wie de beste is, maar dat het werk van alle mantelzorgers en vrijwilligers in onze gemeente aandacht krijgt en dat zij in het zonnetje worden gezet.

Nomineren
Om de prijzen te kunnen uitreiken zijn nominaties nodig. Dus ken jij iemand uit Oude IJsselstreek die met hart en ziel zorgt voor een naaste of vrijwillig actief is voor een ander of organisatie. Geef hem of haar dan nu op via onze website: https://www.oude-ijsselstreek.nl/vrijwilligersprijs-en-mantelzorgprijs-van-de-gemeente.

Genomineerden worden op deze website in beeld gebracht en op die manier al in het zonnetje gezet voor hun inzet. De computer selecteert vervolgens willekeurig de winnaars. Er is dus geen onafhankelijke jury die beoordeelt wie de ‘beste vrijwilliger’ of ‘beste mantelzorger’ is en er gelden geen strenge criteria.

Vrijwilligers kunnen genomineerd worden tot en met uiterlijk 31 oktober 2019 en mantelzorgers tot en met 30 november 2019.