Vrijwillige coaches gezocht!

Coaches zijn vrijwilligers uit Oude IJsselstreek die naast je gaan staan als je tijdelijk wat extra steun en uitdaging kan gebruiken. Kun je goed luisteren? Wil je graag mensen helpen zonder het over te nemen? Ben je een netwerker en wil je dit graag aan anderen leren? Dan is Coach worden iets voor jou! We zoeken nieuwe vrijwilligers ter versterking van ons team.

Hulp door een Coach is bedoeld voor iedereen die voor alledaagse problemen tijdelijk wat extra steun en uitdaging kan gebruiken. Denk aan situaties waarin iemand de grip is kwijtgeraakt zoals in het huishouden, de thuisadministratie, het maken van keuzes of aanbrengen van structuur in het leven. Coaches kunnen hierbij helpen, door mee te denken, samen plannen te maken en te stimuleren om stappen te zetten.

De coaches werken samen met het Sociaal Werk Oude IJsselstreek en hebben maandelijks intervisie bijeenkomsten waarin ervaringen worden uitgewisseld. Woensdagavond 16 mei start de groepstraining (2 avonden) voor nieuwe coaches waarin vaardigheden en thema’s worden besproken.

Lijkt dit iets voor jou?! Of heb je vragen? Dan horen we dat graag! Neem vrijblijvend contact op met: Chantal Messink (06-27063447) of Ans Maalderink (06-20265035) of laat hier je gegevens achter zodat we contact met jou op kunnen nemen.