verenigingscoach vacature

Verenigingscoach gezocht!

——DEZE VACATURE IS INGEVULD——

Verenigingscoach gezocht voor 24 uur!

Ben jij een enthousiaste aanpakker en op zoek naar een baan in een kleine daadkrachtige organisatie? En wil jij werken in een organisatie waar jij de ruimte krijgt om je talenten in te zetten en jezelf verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn als werknemerscoöperatie gestart in 2015 en momenteel bestaat ons team uit 13 medewerkers en stagiaires. We onderscheidden ons door een platte organisatiestructuur. Hierdoor zijn we in staat snel en adequaat in te spelen op nieuwe situaties, krijg je veel verantwoordelijkheid om je eigen werk in te richten zoals jij dat wil en worden goede ideeën écht gerealiseerd. Tijdens de Algemene Ledenvergadering bepalen we samen de koers van de organisatie. Als team werken we samen op basis van vertrouwen en transparantie en geven elkaar gevraagd en ongevraagd feedback.

Wat ga je precies doen?

Als verenigingscoach begeleid je verenigingen en stichtingen in de sectoren kunst en cultuur en zorg en welzijn. Je helpt de organisaties in het organiseren van bijvoorbeeld nieuwe manieren van lidmaatschap, vrijwilligerswerk en samenwerking. Als coach kan je ook helpen met campagnes, draaiboeken, informatie en kennisuitwisseling en meedenken in het financieel gezond houden van de organisatie. De verenigingscoach is een nieuwe functie binnen ons team, die je samen met collega coaches vorm gaat geven.

Wij zoeken iemand…

… met een relevante, afgeronde en agogische mbo- of hbo-opleiding;

… met goede organisatorische en communicatieve vaardigheden;

… die affiniteit heeft met vrijwilligers en het verenigingsleven;

… met eigen initiatief en die het leuk vindt om te pionieren;

… die een positieve mindset heeft en een sterk reflecterend vermogen;

… die er samen met ons voor zorgt dat Sociaal Werk Oude IJsselstreek een leuke en prettige organisatie is om voor en mee te werken!

Wij bieden: Werken bij Sociaal Werk Oude IJsselstreek betekent werken in een organisatie met passie, bevlogenheid en professionaliteit. We bieden een salaris dat bij je opleiding en relevante werkervaring hoort, conform de CAO Sociaal Werk. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar.

Informatie: Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Annet Heersink (06 202 64 305). Stuur je motivatie en CV vóór 14 maart 2022 naar solliciteren@sociaalwerk-oij.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagochtend 21 maart 2022.