sociaal beheerder gezocht

Wij zijn per direct op zoek naar meerdere Sociaal Beheerders voor de Noodopvang.

Ben jij een enthousiaste aanpakker, werk je graag met en voor mensen en ben je toe aan een nieuwe stap? En wil jij werken in een organisatie waar jij de ruimte krijgt om je talenten in te zetten en jezelf verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar kom je te werken?

Sociaal Werk Oude IJsselstreek is als werknemerscoöperatie gestart in 2015 en bestaat momenteel uit 17 medewerkers en stagiaires. Wij streven naar het vergroten van de gezondheid en kwaliteit van leven van de inwoners. Soms gebeurt dit door middel van het geven van advies of het wijzen van de weg. Daarnaast organiseren we voorliggende voorzieningen die voor iedere inwoner toegankelijk zijn.

Wat ga je precies doen?

Als Sociaal Beheerder verricht je praktische en organisatorische werkzaamheden bij een (vaste) opvanglocatie en ben je het eerste aanspreekpunt voor de vluchtelingen/bewoners om daarmee het woon-, werk en leefklimaat van de bewoners te vergroten.

Werkzaamheden zijn:

  • Je legt actief contact met de bewoners en signaleert wensen, behoeften, problemen en ambities. Deze bespreek je met de coördinator Noodopvang;
  • Je denkt mee over de inhoud en vormgeving van activiteiten en het verbeteren van de dienstverlening;
  • Je ondersteunt bewoners met het maken van afspraken (bijvoorbeeld bij de huisarts);
  • Je denkt mee in oplossingen en geeft uitleg over praktische zaken zoals het openbaar vervoer;
  • Je verricht kleine klussen in- en rondom de noodopvang (denk hierbij aan het vegen van het terrein e.d.);
  • Samen met de andere sociaal beheerders zorg je voor een dagelijkse bezetting (van ±15:00–19:30 uur) waarbij je in principe om het weekend (±8:30-15:00 uur) werkt.

Wij zoeken iemand…

… met MBO werk- en denkniveau;
… met goede communicatieve vaardigheden (Engels is een pré, veel communicatie verloopt via Google Translate);
… met een positieve mindset, iemand die denkt in mogelijkheden;
… die affiniteit heeft met de doelgroep;
… die flexibel inzetbaar is en bereid is om in het weekend te werken;
… die er samen met ons voor zorgt dat Sociaal Werk Oude IJsselstreek een leuke en prettige organisatie is om voor en mee te werken!

Wij bieden:

Werken bij Sociaal Werk Oude IJsselstreek betekent werken in een organisatie met passie, bevlogenheid en professionaliteit. We bieden een salaris dat bij je opleiding en relevante werkervaring hoort, conform de CAO Sociaal Werk. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met de kans op verlenging.

Informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jasper Nickmann (06 55 48 01 05) of stuur je CV naar solliciteren@sociaalwerk-oij.nl.