Ben jij een enthousiaste aanpakker? Help je graag inwoners met financieel/administratief gerelateerde vraagstukken? Ben je toe aan een nieuwe stap en wil jij werken in een organisatie waar jij de ruimte krijgt om je talenten in te zetten en jezelf verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn een werknemerscoöperatie met een team bestaand uit 35 medewerkers en stagiaires. Je krijgt veel verantwoordelijkheid om je eigen werk in te richten zoals jij dat wilt en goede ideeën worden écht gerealiseerd. Tijdens de Algemene Ledenvergadering bepalen we samen de koers van de organisatie.

Wat ga je precies doen?

Je streeft naar het vergroten van de zelfredzaamheid en levenskwaliteit van de inwoner. Dit doe je door het coördineren van de inloopspreekuren Formulierenhulp en het begeleiden en ondersteunen van vrijwilligers. Deze vrijwilligers ondersteunen inwoners bij het invullen van diverse formulieren. Daarnaast signaleer jij (naderende) problematiek bij inwoners door kennismakingsgesprekken, breng je behoeftes in kaart en wijs je hen de weg naar de juiste ondersteuning. Je zorgt voor verslaglegging en het bijhouden van dossiers. Ook onderhoud je contact en werk je samen met netwerkpartners. Je zorgt er samen met ons voor dat Sociaal Werk Oude IJsselstreek een leuke en prettige organisatie is om voor en mee te werken!

Wie ben jij?

Je hebt
• Een relevante, afgeronde sociaal/juridisch en/of agogische mbo- of hbo-opleiding;
• Goede organisatorische en gespreksvaardigheden;
• Ervaring in het werken met vrijwilligers;
• Affiniteit met het ondersteunen van kwetsbare inwoners;
• Een positieve mindset en een sterk reflecterend vermogen.

Wij bieden

Werken bij Sociaal Werk Oude IJsselstreek betekent werken in een organisatie met passie, bevlogenheid en professionaliteit. We bieden een salaris dat bij je opleiding en relevante werkervaring hoort, conform de CAO Sociaal Werk. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met een reële kans op verlenging.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jasper Nickmann (06 5548 0105). Stuur je motivatie en CV vóór maandag 27 november 2023 naar solliciteren@sociaalwerk-oij.nl. De eerste ronde gesprekken vindt plaats op donderdagochtend 30 november.