Tuinwerkdag 28-29 mei 2021

Heb jij groene vingers en wil je graag eenmalig de handen uit de mouwen steken voor iemand uit de Oude IJsselstreek die dat zelf niet kan?

Voor vrijdag 28 en zaterdag 29 mei 2021 is Oude IJselstreek Doet op zoek naar vrijwilligers die de tuinen willen doen voor inwoners van de gemeente Oude IJsselstreek die hun tuin om wat voor een reden niet meer zelf kunnen doen.

Elk jaar organiseert Oude IJsselstreek Doet 2 keer een tuinwerkdag. Deze vinden meestal plaats op een vrijdag en zaterdag in maart, dan worden de tuinen voorjaarsklaar gemaakt en op een vrijdag en zaterdag in oktober, dan worden de tuinen klaar gemaakt voor het najaar/winter. Door de huidige omstandigheden is de Tuinwerkdag verplaatst naar mei.

Heb je interesse en wil je je graag samen met een andere vrijwilliger inzetten voor iemand die het nodig heeft? Of vind je het leuk om met een groep vrienden of buren samen een tuin onderhanden te nemen? Neem dan contact op met Sandra Teeuwsen, telefoonnummer 06-83 70 84 11 of stuur een e-mail naar info@oudeijsselstreekdoet.nl