Sociaal werker gezocht voor 24-36 uur

sociaal werker vacature

Ben jij een enthousiaste aanpakker en als sociaal werker op zoek naar een baan in een kleine daadkrachtige organisatie? En wil jij werken in een organisatie waar jij de ruimte krijgt om je talenten in te zetten en jezelf verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn als werknemerscoöperatie gestart in 2015 en momenteel bestaat ons team uit 12 medewerkers en stagiaires. We onderscheidden ons door een platte organisatiestructuur. Hierdoor zijn we in staat snel en adequaat in te spelen op nieuwe situaties, krijg je veel verantwoordelijkheid om je eigen werk in te richten zoals jij dat wil en worden goede ideeën écht gerealiseerd. Tijdens de Algemene Ledenvergadering bepalen we samen de koers van de organisatie. Als team werken we samen op basis van vertrouwen en transparantie en geven elkaar gevraagd en ongevraagd feedback.

Wat doen wij?

Wij streven naar het vergroten van de gezondheid en kwaliteit van leven van de inwoners. Soms gebeurt dit door middel van het geven van advies of het wijzen van de weg. Daarnaast organiseren we voorliggende voorzieningen die voor iedere inwoner toegankelijk zijn. Veel voorliggende voorzieningen en directe ondersteuning worden voorafgegaan door een brede intake, aan de hand van Positieve Gezondheid. Onze toegevoegde waarde is gericht op het vergroten van de redzaamheid van de inwoner. Hierbij staat de inwoner centraal en gaan we uit van de talenten en (ontwikkelings-) mogelijkheden van de inwoner. Tot slot richten we ons op de ondersteuning van het vrijwilligerswerk, verenigingen en gemeenschapsvoorzieningen.

Wat ga je precies doen?

  • Brede intake gesprekken met inwoners aan de hand van de positieve gezondheid om participatiemogelijkheden en/of ondersteuningsbehoefte in kaart te brengen en gezamenlijk een plan hiervoor op te stellen;
  • Leiding geven aan een groep enthousiaste vrijwillige activeringscoaches;
  • Coördineren en begeleiden van de SeniorenSoos;
  • Als sociaal werker ben je betrokken bij het project Welzijn op Recept.

Wij zoeken iemand…

… met een relevante, afgeronde (of je studeert deze zomer af) en agogische hbo-opleiding;

… met goede organisatorische en communicatieve vaardigheden;

… die affiniteit heeft met het aansturen van vrijwilligers;

… die een positieve mindset heeft en een sterk reflecterend vermogen;

… die er samen met ons voor zorgt dat Sociaal Werk Oude IJsselstreek een leuke en prettige organisatie is om voor en mee te werken!

Wij bieden: Werken bij Sociaal Werk Oude IJsselstreek betekent werken in een organisatie met passie, bevlogenheid en professionaliteit. We bieden een salaris dat bij je opleiding en relevante werkervaring hoort, conform de CAO Sociaal Werk. De aanstelling is in eerste instantie t/m januari 2023 met een reële kans op verlenging.

Informatie: Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sofie Aalderink (0315-74 57 83). Stuur je motivatie en CV vóór maandag 9 mei 2022 naar solliciteren@sociaalwerk-oij.nl

X