vacature sociaal werker

Sociaal Werker gezocht voor 20-24 uur!

——DEZE VACATURE IS INGEVULD——

Ben jij een enthousiaste aanpakker en als sociaal werker op zoek naar een baan in een kleine daadkrachtige organisatie? En wil jij werken in een organisatie waar jij de ruimte krijgt om je talenten in te zetten en jezelf verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn als werknemerscoöperatie gestart in 2015 en momenteel bestaat ons team uit 12 medewerkers en stagiaires. We onderscheiden ons door een platte organisatiestructuur. Hierdoor zijn we in staat snel en adequaat in te spelen op nieuwe situaties, krijg je veel verantwoordelijkheid om je eigen werk in te richten zoals jij dat wil en worden goede ideeën écht gerealiseerd. Tijdens de Algemene Ledenvergadering bepalen we samen de koers van de organisatie. Als team werken we samen op basis van vertrouwen en transparantie en geven elkaar gevraagd en ongevraagd feedback.

Wat doen wij?

Wij streven naar het vergroten van de gezondheid en kwaliteit van leven van de inwoners in de Gemeente Oude IJsselstreek. Soms gebeurt dit door middel van het geven van advies of het wijzen van de weg. Daarnaast organiseren we voorliggende voorzieningen die voor iedere inwoner toegankelijk zijn. Veel voorliggende voorzieningen en directe ondersteuning worden voorafgegaan door een brede intake, aan de hand van Positieve Gezondheid. Onze toegevoegde waarde is gericht op het vergroten van de redzaamheid van de inwoner. Hierbij staat de inwoner centraal en gaan we uit van de talenten en (ontwikkelings-) mogelijkheden van de inwoner. Tot slot richten we ons op de ondersteuning van het vrijwilligerswerk, verenigingen en gemeenschapsvoorzieningen.

Wat ga je precies doen?

We vinden het belangrijk dat iedere sociaal werker in ons team een pakket heeft waar hij of zij gelukkig van wordt en waarbij diegene zijn of haar talenten kan inzetten. De precieze invulling van je takenpakket zal dan ook in overleg worden samengesteld. We zijn dan ook erg benieuwd naar jouw interesses, kwaliteiten en talenten.

Wij zoeken iemand…

… met een relevante, afgeronde en agogische mbo- of hbo-opleiding;

… met goede organisatorische en communicatieve vaardigheden;

… die affiniteit heeft met het aansturen van vrijwilligers;

… die een positieve mindset heeft en een sterk reflecterend vermogen;

… die er samen met ons voor zorgt dat Sociaal Werk Oude IJsselstreek een leuke en prettige organisatie is om voor en mee te werken!

Wij bieden: Werken bij Sociaal Werk Oude IJsselstreek betekent werken in een organisatie met passie, bevlogenheid en professionaliteit. We bieden een salaris dat bij je opleiding en relevante werkervaring hoort, conform de CAO Sociaal Werk. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar.

Informatie: Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Annet Heersink (06 202 64 305). Stuur je motivatie en CV vóór 3 januari 2022 naar solliciteren@sociaalwerk-oij.nl.
—–DEZE VACATURE IS INGEVULD——