SeniorenSoos Ulft en Terborg/Silvolde

Senioren Soos

In 2021 is de SeniorenSoos in Ulft en Silvolde/Terborg gestart. Een plek waar 60-plussers elkaar kunnen ontmoeten en samen leuke activiteiten kunnen doen. Elke maand is er aandacht voor een actueel gezondheidsthema.

Vitaal

In Ulft was nog geen ontmoetingsplek voor senioren. Daarom de SeniorenSoos Ulft. Een plek waar mensen samen koffie kunnen drinken en op een leuke manier informatie krijgen over onderwerpen die voor senioren van belang zijn. Zoals je fit & energiek voelen, lekker in je vel zitten of omgaan met social media. Voorop staat dat mensen zelf actief meedoen, want dat is van belang om vitaal oud te worden!  De bijeenkomsten worden begeleid door Sociaal Werk. Sociaal Werk werkt samen met andere organisaties zoals de buurtsportcoaches en de bibliotheek.

De SeniorenSoos vindt twee keer per week plaats in de Mini Manna Markt in Ulft. Op maandag van 14.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Elke donderdag wordt er gezamenlijk geluncht. Iedereen die dat leuk vindt, kan helpen met de voorbereidingen.

Binnenkort start SeniorenSoos Silvolde/Terborg

Inwoners van Silvolde/Terborg/Etten kunnen naar de SeniorenSoos Silvolde/Terborg. Deze vindt plaats in de bibliotheek Terborg op maandag van 10.00 – 13.00 uur en donderdag van 14.00 – 16.00 uur. Op maandag wordt er gezamenlijk een gezonde lunch klaargemaakt.

Vanwege corona kunnen maximaal tien personen per keer deelnemen. Je kunt je aanmelden bij Ans Maalderink; 06 20 26 50 35 of ans@sociaalwerk-oij.nl.