SeniorenSoos Ulft en Terborg/Silvolde

Senioren Soos

In 2021 is de SeniorenSoos in Ulft en Terborg/Silvolde gestart. Een plek waar 60-plussers elkaar kunnen ontmoeten en samen leuke activiteiten kunnen doen. Elke maand is er aandacht voor een actueel gezondheidsthema.

De SeniorenSoos is een plek waar je samen koffie of thee kunt drinken, mensen ontmoet en op een leuke manier informatie krijgt over onderwerpen die voor senioren van belang zijn. Zoals je fit & energiek voelen, lekker in je vel zitten of omgaan met social media. Voorop staat dat mensen zelf actief meedoen, want dat is van belang om vitaal oud te worden!  De bijeenkomsten worden begeleid door Sociaal Werk. Sociaal Werk werkt samen met andere organisaties zoals de buurtsportcoaches en de bibliotheek.

SeniorenSoos Ulft

De SeniorenSoos vindt twee keer per week plaats in de Mini Manna Markt in Ulft. Op maandag van 14.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Elke donderdag wordt er gezamenlijk geluncht. Iedereen die dat leuk vindt, kan helpen met de voorbereidingen.

SeniorenSoos Terborg/Silvolde

Inwoners van Silvolde, Terborg en Etten kunnen naar de SeniorenSoos Terborg/Silvolde. Deze vindt plaats in de bibliotheek Terborg op maandag van 10.00 – 13.00 uur en donderdag van 14.00 – 16.00 uur. Op maandag wordt er gezamenlijk een gezonde lunch klaargemaakt.

Vanwege corona kunnen maximaal tien personen per keer deelnemen. Je kunt je aanmelden door te bellen met 0315 – 74 57 83 of een mail naar ans@sociaalwerk-oij.nl.