Bijeenkomst ‘Samen is leuker’ online op 28 januari

Wie samen met anderen activiteiten onderneemt, voelt zich fitter en is minder snel eenzaam. Niet iedereen heeft een groot netwerk en daarom organiseren Sociaal Werk Oude IJsselstreek en Oude IJsselstreek Doet de online bijeenkomst ‘Samen is Leuker’ op 28 januari.

Tijdens deze bijeenkomst krijgen deelnemers de mogelijkheid om kennis te maken met elkaar en te kijken naar gemeenschappelijke activiteiten die samen gedaan kunnen worden; bijvoorbeeld samen winkelen, een kaartclubje oprichten, samen wandelen, fietsen of sporten, samen een terrasje pakken, samen koffiedrinken of samen een spelletje doen.

De bijeenkomst Samen is leuker vindt plaats op donderdag 28 januari 2021 van 15:00 t/m 16:00 uur en is gratis toegankelijk. Vanwege het Coronavirus wordt deze bijeenkomst online via Teams gehouden en is een opgave vooraf noodzakelijk.
Bij vragen over de bijeenkomst, het online bijwonen van de bijeenkomst of voor opgave, neem contact op met Sandra Teeuwsen door te bellen naar; 06-83 70 84 11 of door te mailen naar sandra@sociaalwerk-oij.nl.