Organiseer jij een activiteit op burendag?

Op zaterdag 23 september 2023 is het Nationale Burendag. Sociaal Werk Oude IJsselstreek wil hier graag extra aandacht aan besteden. Organiseer jij samen met je buurt een leuke activiteit, meld je dan aan bij Sociaal Werk Oude IJsselstreek en wie weet komen wij bij jullie langs samen met Regio 8 op zaterdag 23 september. Aanmelden kan via info@sociaalwerk-oij.nl

Voor een tegemoetkoming in de kosten kun je je activiteit aanmelden op www.oranjefonds.nl. Je kunt een bedrag tot 350 euro aanvragen voor het organiseren van een leuke activiteit met minimaal 4 buren. Op de website van het Oranje Fonds staan de voorwaarden. De aanmelding moet gedaan worden tussen 12 juni en 12 juli.
Op de www.burendag.nl kun je inspiratie opdoen voor leuke activiteiten om te organiseren op burendag. Je vind er draaiboeken voor bijvoorbeeld een Buurt BBQ, Fietstocht, Spelletjesdag en Bakwedstrijd.                                               

Ook als je geen aanvraag doet bij het Oranje Fonds maar wel een leuke activiteit hebt met je buren, of juist dankbaar bent voor je buren en deze graag in het zonnetje wil zetten, dan kun je een aanmelding sturen naar Sociaal Werk Oude IJsselstreek.
Wil je meer informatie? Mail naar info@sociaalwerk-oij.nl of bel met 0315 745 783.

burendag 2023