Elkaar ontmoeten
Het Sociale Hoekje is een mooie en laagdrempelige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en om gezellig een kopje koffie te drinken. Daarnaast is het een goede manier om het eigen netwerk te verbreden of om activiteiten te ondernemen met anderen. De ontmoetingsinloop is opgezet door vrijwilligers met ondersteuning van Sociaal Werk Oude IJsselstreek.

Wij denken graag met je mee!
Veel inwoners hebben leuke ideeën om anderen te ontmoeten. Bijvoorbeeld door een bingo te organiseren, met de feestdagen een etentje te organiseren of een handwerkclub te starten. Wij denken graag mee over de invulling; over de locatie, de tijdsduur, de inlopen. Veel van deze vrijwillige initiatieven hebben al geleid tot mooie vriendschappen en weer nieuwe ideeën om elkaar te ontmoeten.

Heb je zelf een idee om inwoners te ontmoeten en kun je wel wat hulp gebruiken om je plan verder vorm te geven? Of wil je meer informatie over het Sociale Hoekje? Neem dan contact op met Sofie Aalderink op telefoonnummer 06 83 20 94 81.

Het Sociale Hoekje bevindt zich aan de Kanunnik de Vriesstraat 42 (Mini Manna Markt) en opent elke dinsdag- en vrijdagmorgen zijn deuren van 10.00 uur tot 12.00 uur.