Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk maar weet jij niet waar jij goed in bent of wat jij precies leuk vindt? Bij het traject Maatschappelijke Activering gaan wij samen met jou op zoek naar jouw kwaliteiten. Bij deelname aan het traject krijg je de kans om jezelf meer te kunnen ontwikkelen. Wat vind jij eigenlijk leuk om te doen? Waar liggen jouw kwaliteiten? Wij zullen jou ondersteunen in de stappen die je zet en waar nodig je uitdagen om zoveel mogelijk uit jezelf te halen. Jij bepaalt zelf hoe en wat er gaat gebeuren, zodat je daadwerkelijk jouw doelen gaat bereiken. Wij zullen jou ondersteunen en met je meedenken, zodat dit een waardevol traject wordt. Bij Maatschappelijke Activering krijg je één op één gesprekken, maar volg je ook bijeenkomsten in groepsverband.

Groepsbijeenkomst
Bij de groepsbijeenkomsten ontmoet je andere kandidaten. Wekelijks werk je samen aan opdrachten met het doel om je bewust te worden van jouw kwaliteiten. Bij de groepsbijeenkomsten horen vooral: talenten ontdekken, interesses te ontdekken en zelfontwikkeling.

Eén op één gesprekken
Hieronder vallen de gesprekken (intake, middenevaluatie, eindevaluatie). De intake vindt aan het begin van het traject plaats. De middenevaluatie is ongeveer vier weken na de intake en de eindevaluatie vindt ongeveer vier weken na de middenevaluatie plaats. Zo nodig zijn er meer contactmomenten om te kunnen sparren. Hierbij wordt samen met jou gekeken naar wat jij nodig hebt.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project? Neem dan contact op met Sofie Aalderink door te bellen naar: 06 83 20 94 81 of door te mailen naar sofie@sociaalwerk-oij.nl