14 oktober 2021

Gooi de ramen open

Het einde van het jaar 2021 is in zicht. Ondanks dat het buiten kouder wordt, kan het nu de tijd zijn om de ramen open te gooien voor een frisse wind en bezig te gaan met zelfontwikkeling, je talenten en kwaliteiten te ontdekken en mensen te ontmoeten!

Wil jij een breder sociaal netwerk opbouwen? Leren om gesprekken aan te gaan en contacten te (onder)houden? Meer zelfinzicht krijgen en wie weet wel de stap maken naar (vrijwilligers)werk? Geef je dan nu op voor Gooi de ramen open 2.0!

Bij dit programma krijg je wekelijks een mail met opdrachten, tips & tricks en een sprankeltje positiviteit. Daarnaast kun je elke woensdagmiddag terecht bij het Sociale Hoekje van 14.00 tot 15.00 uur om anderen te ontmoeten, je vragen aan ons te stellen en de opdrachten te bespreken. Het Sociale Hoekje bevindt zich in de Mini Manna aan de Kan. de Vriesstraat 42 in Ulft.

Het programma duurt acht weken. Na deze acht weken weet je meer over het opbouwen van een netwerk en je talenten en kwaliteiten. Je kunt na deze 8 weken een volgend programma volgen om nog meer stappen te maken.

Meedoen? Vul het aanmeldformulier in en je ontvangt direct je eerste opdracht!
Je kunt op elk gewenst moment instappen.

Ja, ik meld me aan

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.