Even voorstellen..

Een nieuw jaar en een nieuw gezicht! ✨

Graag wil ik mij even aan jullie voorstellen als nieuwe collega bij Coöperatie Sociaal Werk Oude IJsselstreek.

Mijn naam is Kristel Kok, 41 jaar en moeder van 2 kinderen van 5 en 8 jaar oud. Ik woon met plezier al heel wat jaren in Ulft. Per 6 januari 2020 ben ik begonnen en ik heb een aantal projecten onder mijn hoede waarin jullie mij vast nog tegen gaan komen. Samen met vrijwilligers en projectondersteuners ben ik momenteel verantwoordelijk voor de projecten:
• Oude IJsselstreek Doet
• Project Dobbelsteen
• Nieuw project Maatschappelijke Activering

In mijn loopbaan heb ik diverse functies bekleed, vooral gericht op begeleiden van arbeidsvaardigheden, toeleiden naar arbeid, inloopactiviteiten en creatieve bezigheden met een doel om jezelf te leren kennen. Het sociaal werk is een mooie combinatie van alles wat ik al gedaan heb.

Ik hou er ontzettend van om met mensen samen te werken, iedereen kan van betekenis zijn in de maatschappij op zijn eigen manier. Het is een kunst om er samen achter te komen waar je blij van wordt, kijken wat je zou willen en welke doelen er gesteld kunnen worden die haalbaar zijn.
Verbinden van mensen, projecten ondersteunen, vrijwilligers begeleiden en aansturen.

Jullie zullen mij dus vast vaker zien, hetzij via de mail, op kantoor, bij de Mini Manna of in de bibliotheek van Terborg.📍

Groetjes, Kristel Kok