Dag van de Sociaal Werker

Vandaag is het de dag van de Sociaal Werker. Op deze dag staat het Sociaal Werk centraal. Maar wie zijn we eigenlijk en wat doen we?

This is stewardess Kim speaking
Welcome aboard Sociaal Werk Airlines.
Fasten your seatbelts.
Cause we’re going to Silvolde!

Hoi ik ben Kim! Stewardess bij Sociaal Werk Oude IJsselstreek.

Sociaal Werk Oude IJsselstreek
De werknemerscoöperatie Sociaal Werk Oude IJsselstreek werd in april 2015 opgericht. Het laatste jaar is ons team uitgegroeid tot 31 medewerkers. Dankzij de coöperatievorm onderscheiden we ons door een efficiënte bedrijfsvoering en een platte organisatiestructuur. We zijn daardoor voor zowel onze opdrachtgever, de gemeente Oude IJsselstreek, als onze doelgroep, de inwoners en de vrijwilligersorganisaties, dichtbij en direct bereikbaar. We helpen inwoners en organisaties met hun hulpvraag door oplossingen te bieden die op maat gemaakt zijn. Sociaal Werk Oude IJsselstreek schakelt snel, heeft korte lijnen en werkt samen met de opdrachtgever aan een gezamenlijk doel.

En nu concreet
Wat houdt dit dan in? Dát willen we jou graag zelf laten zien tijdens onze open dag. Op deze dag neem ik, stewardess Kim, je mee in de wereld van Sociaal Werk Oude IJsselstreek. Laat je meevoeren en ga mee op een spetterende wereldreis. Een wereld waar onder andere ontmoeting, integratie, participatie en opvang hoogtij vieren. Neem op ons kantoor deel aan activiteiten die je inzicht geven in het werk van Sociaal Werk Oude IJsselstreek en evalueer na afloop samen de reis onder het genot van een hapje en een drankje.

Vluchtschema
De open dag vindt plaats op dinsdag 9 mei. We hebben een inloop van 15:00 – 18:00 en binnen dit tijdsblok nemen de collega’s van Sociaal Werk Oude IJsselstreek je mee op reis. Na afloop is er tijd voor een hapje, drankje en een praatje onder begeleiding van enkele muzikale tonen.

Boek je tickets
Ga jij samen met mij op reis? Super leuk! Reserveer dan snel jouw tickets via https://forms.office.com/e/kspyEcPUTy. Je hoeft nog geen tijdstip aan te geven; wij zijn flexibel! De reis kan op elk tijdstip worden gestart.

Voor de inwoners
Om naast de professionals ook de inwoners een kijkje te geven in de wereld van Sociaal Werk Oude IJsselstreek, maken we op deze dag een aantal tussenstops in diverse dorpskernen. De tijden en locaties worden op een later moment gecommuniceerd.
 
Met vriendelijke groet,
Kim 

dag van de sociaal werker