Bijeenkomsten ‘Samen is leuker’

Wie samen met anderen activiteiten onderneemt, voelt zich fitter en is minder snel eenzaam. Niet iedereen heeft een groot netwerk en daarom organiseren Sociaal Werk Oude IJsselstreek en Oude IJsselstreek Doet elke maand de online bijeenkomst ‘Samen is Leuker’.

Tijdens deze bijeenkomst krijgen deelnemers de mogelijkheid om kennis te maken met elkaar en te kijken naar gemeenschappelijke activiteiten die samen gedaan kunnen worden; bijvoorbeeld samen winkelen, een kaartclubje oprichten, samen wandelen, fietsen of sporten, samen een terrasje pakken, samen koffiedrinken of samen een spelletje doen.

De bijeenkomsten ‘Samen is Leuker’ vinden in principe elke laatste donderdag van de maand plaats van 15:00 t/m 16:00 uur en zijn gratis toegankelijk. Vanwege het Coronavirus worden de bijeenkomsten online via Teams gehouden en is een opgave vooraf noodzakelijk.
Bij vragen over de bijeenkomst, het online bijwonen van de bijeenkomst of voor opgave, neem contact op met Sandra Teeuwsen door te bellen naar; 06-83 70 84 11 of door te mailen naar sandra@sociaalwerk-oij.nl.

Bijeenkomsten in 2021:
29 april
27 mei
24 juni