De werknemerscoöperatie Sociaal Werk Oude IJsselstreek werd in april 2015 opgericht. Het laatste jaar is ons team uitgegroeid tot 31 medewerkers. Dankzij de coöperatievorm onderscheiden we ons door een efficiënte bedrijfsvoering en een platte organisatiestructuur. We zijn daardoor voor zowel onze opdrachtgever, de gemeente Oude IJsselstreek, als onze doelgroep, de inwoners en de vrijwilligersorganisaties, dichtbij en direct bereikbaar. We helpen inwoners en organisaties met hun hulpvraag door oplossingen te bieden die op maat gemaakt zijn. Sociaal Werk Oude IJsselstreek schakelt snel, heeft korte lijnen en werkt samen met de opdrachtgever aan een gezamenlijk doel.

En nu concreet
Wat houdt dit dan in? Dát willen we jou graag zelf laten zien tijdens onze open dag. Op deze dag neem ik, stewardess Kim, je mee in de wereld van Sociaal Werk Oude IJsselstreek. Laat je meevoeren en ga mee op een spetterende wereldreis. Een wereld waar onder andere ontmoeting, integratie, participatie en opvang hoogtij vieren. Neem op ons kantoor deel aan activiteiten die je inzicht geven in het werk van Sociaal Werk Oude IJsselstreek en evalueer na afloop samen de reis onder het genot van een hapje en een drankje.

Vluchtschema
De open dag vindt plaats op dinsdag 9 mei 2023. We hebben een inloop van 15:00 – 18:00 en binnen dit tijdsblok nemen de collega’s van Sociaal Werk Oude IJsselstreek je mee op reis. Na afloop is er tijd voor een hapje, drankje en een praatje onder begeleiding van enkele muzikale tonen.

Boek je tickets
Ga jij samen met mij op reis? Super leuk! Reserveer dan snel jouw tickets via https://forms.office.com/e/kspyEcPUTy. Je hoeft nog geen tijdstip aan te geven; wij zijn flexibel! De reis kan op elk tijdstip worden gestart.

Voor de inwoners

Om naast de professionals ook de inwoners een kijkje te geven in de wereld van Sociaal Werk Oude IJsselstreek, maken we op 9 mei een aantal tussenstops in diverse dorpskernen:

10:00 – 11:30
Ulft – de Blenk
Silvolde – bij de Plus
Terborg – bij de Lidl

12:30 – 14:00
Varsseveld – bij de Plus
Gendringen – bij de Coop

Wil je kennis met ons komen maken, heb je vragen voor ons of wil je een kopje koffie met ons drinken? Kom dan gerust langs tijdens een van de tussenstops!